menu Meny

Returfrakt

Supersport betaler returfrakten for deg, men dette forutsetter at du benytter vår returordning og merker returlappen med varens ordrenummer slik at vi kan behandle din retur raskere.

Denne returlappen kan klistres på pakken og sendes til oss omkostningsfritt. Husk at du får en innleveringskvittering på din retur, dette er viktig hvis pakken blir borte!

Klikk her for å lage din egen returlapp og fylle ut returskjema

 

100 dager åpent kjøp

For at du skal kjenne deg 100% trygg med ditt kjøp (spesielt kjekt når for eksempel størrelsen ikke passer), tilbyr Supersport deg som kunde 100 dager åpent kjøp!

Åpent kjøp gjelder i et år fra du mottok varen forutsatt at varen kan selges som ny. Dette innebærer at varen skal være uten synlige bruksskader (prøv gjerne for eksempel sekken eller støvlene innendørs) eller annen slitasje. Alle orginale merkelapper må være intakt og henge på produktet, og originalemballasjen må følge med. Vennligst ikke sett tape, frimerker, etiketter eller lignende direkte på originalforpakningen - da blir den skadet og taper seg i verdi. Husk å pakke din retur slik at den ikke skades under transport!

Åpent kjøp gjelder naturligvis ikke varer som av helse- eller hygieneårsaker ikke kan selges på nytt (eks: sikkerhetsutstyr innen klatring, undertøy og kroppsnært treningstøy) eller som er forseglet (eks: GPS-kart, minnekort mm). Er du i tvil, ta kontakt med oss først. Varer som har "best før"-dato (mat og kosttilskudd) gjelder ikke åpent kjøp - vi anbefaler heller å spise opp disse varene.

For tilvirkningskjøp som ski og bindinger der vi har montert disse for deg, gjelder ikke Åpent Kjøp da varene er spesialtilpasset deg som bruker og er dermed ikke å anse som en vare vi kan selge som ny.

 

Angrerett

Om du ønsker å angre på kjøpet ditt har du alltid 14 kalenderdager fra siste vare er mottatt. Det er "Angrerettloven" som regulerer plikter og rettigheter mellom forbruker og næringsdrivende (se Lov om opplysningsplikt og angrerett ved fjernsalg og salg utenom faste forretningslokaler).

Angrerettloven gir deg som privatperson rett til, uten ekstra kostnad, å sjekke produktet før det returneres innenfor angreretten. Er produktet kun prøvd eller sjekket på samme måte som man kan gjøre i en alminnelig butikk, så skal kunden ha hele kjøpesummen og frakt til kunden tilbakebetalt. Er produktet brukt (i angrerettsperioden) og dette har ført til en verdireduksjon på varen, vil foretaket gjøre et fradrag i kjøpesummen tilsvarende varens objektivt reduserte verdi, før resten av kjøpesummen og frakt til kunden tilbakebetales. Dokumentasjon på uforsvarlig og unødvendig undersøkelse av produktet som medfører verdireduksjon vil bli sendt forbruker pr epost.

Vi ber om at du ikke fjerner merkelapper samt behandler originalemballasjen/salgsforpakning godt.

Angrefrist gjelder ikke varer som av helse- eller hygieneårsaker ikke kan selges på nytt (eks: sikkerhetsutstyr innen klatring, undertøy og kroppsnært treningstøy) eller som er forseglet (eks: GPS-kart, minnekort mm).  Er du i tvil, ta kontakt med oss først. Varer som som forringes eller raskt går ut på dato (eks mat og kosttilskudd) gjelder ikke angreretten - vi anbefaler heller å spise opp disse varene.

For tilvirkningskjøp som ski og bindinger der vi har montert disse for deg, gjelder ikke angreretten da varene er spesialtilpasset deg som bruker og er dermed ikke å anse som en vare vi kan selge som ny.

For at angreretten skal være gjeldene, må du gjøre en aktiv handling. Dette betyr i praksis at du ikke er påkrevd å løse ut sendingen ved for eksempel ordre som er sendt i postoppkrav, men du må selv be transportøren sende varen i retur til oss og du må selv betale returkostnadene. Hvis pakker kommer i retur til oss fordi du ikke henter den eller utfører en aktiv handling (ref punkt over) vil du bli ilagt et gebyr på kr. 500,- + frakt og returfrakt. Dette faktureres deg separat.

Dette er en "fornorsket versjon" - for fullstendig versjon, se våre Kjøpsvilkår.

 

Bytte

Har du ønske om å bytte vare, f.eks. til en annen størrelse, så ordnes dette som regel svært greit. Bruk vår returordning "lag din egen returlapp" og merk den med varens odrenummer.
Er du usikker på noe kontakt oss på epost eller telefon.

 

Feillevering

Supersport forsøker naturligvis så sterkt som mulig å sende riktig vare. Dessverre så skjer det noen ganger feil eller at produkter blir forvekslet. Supersport tar naturligvis ansvaret og kostnadene for å rette opp feil når dette skjer. Gi oss beskjed så snart som mulig etter ankomst. Produktet må returneres med original forpakning og i samme stand som den ble mottatt. Du kan lage en returlapp raskt, kostnadsfritt og enkelt på vår returordning "lag din egen returlapp" - fint om du merker med varens ordrenummer.

 

Garanti- og reklamasjonsvilkår

Garanti gis av produsent, distributør eller forhandler og gjelder alle feil på produktet som ikke er utøvet av bruker med vilje eller uaktsomhet.

Norge har et svært godt lovverk som regulerer rundt salg til forbruker. Dette innebærer blant annet både plikter og rettigheter som både selger og kjøper må overholde. Lover som omhandler forbrukerkjøp er blant annet Forbrukerkjøpsloven, Angrerettloven og Markedsføringsloven, vi anbefaler å se Lovdata (www.lovdata.no) for utfyllende lovtekster.

Enkelte produsenter har egne garantivilkår som er bedre enn det som gis via Forbrukerkjøpsloven. I disse tilfellene gir Supersport.no naturligvis denne rettigheten videre.

Om det oppstår fysisk skade og/eller er skadet på grunn av ytre påvirkning, bortfaller garanti på produktet. Eksempler på dette kan være fukt og vannskader, overspenning eller modifisering av brukeren selv, som ikke samsvarer med bruksanvisningen til produktet.

 

Brukerhjelp fra produsent

Mange produsenter og leverandører foretrekker selv å utføre brukerstøtte og utbedring på sine egne produkter. Dette er ofte begrunnet i at det er de som sitter på den fremste kunnskapen og kompetansen på sine merker og har mest erfaring på sine egne produkter.

Dette er et tilbud til våre kunder å bruke dette, det er naturligvis fullt mulig å ta kontakt med Supersport.no direkte om dette er ønskelig.

 

Retur av defekt vare

Om produktet har feil eller ikke fungerer som det skal, kan du søke om retur dersom produktet er innenfor garanti. Dette gjør du ved å kontakte oss før du sendere produktet i retur.

Om du har et produkt som er ødelagt og dette ikke er en garantisak, kan vi muligens reparere det. For at vi skal kunne vurdere å reparere ditt produkt må du sende inn en forespørsel som beskriver hvilken vare og hvilken feil det gjelder.

Ved retur må produktet være mest mulig fullstendig (lader, strømadapter osv) og pakket forsvarlig, helst i original emballasje. Husk at produktet kan bli hardt behandlet av transportør.

Dersom produktet er skadet på noe vis av f.eks. vann, overbelastning, slag, støt eller annen fremprovosert skade bortfaller all garanti. Dette gjelder også om produksjonsforseglinger er brutt.

Om du sender inn en vare som er utgått (ikke produseres lenger) kan det påregnes ekstra behandlingstid for reparasjon/bytte. Ved innsending av retur er kunde ansvarlig for produktet frem til vi mottar varen fra transportør (sporbare sendingsmetoder anbefales). Dette gjelder også om varene skulle bli tapt eller skadet på noe vis.

 

Tilbakebetaling

Som hovedregel krediterer vi retursummen til ditt kreditt/bankkort. Når dette ikke er mulig blir beløpet betalt til din bankkonto, sørg derfor alltid å oppgi ditt bankkonto-nummer også. Har du betalt med faktura/oppkrav er vi avhengig av et bankkontonummer for å kunne utbetale tilgodebeløp.

 

Returadresse

Supersport.no (Fjellsport AS), Postboks 253, 3201 Sandefjord. Men som nevnt over - bruk alltid vår returordning  "lag din egen returlapp". Er du usikker på noe ta kontakt med oss på telefon eller epost.
Vi refunderer ikke frakt for noe som sendes oss utenom vår returordning.

 

Hjelp

Er du usikker på om det er noe feil med produktet, ta kontakt med oss så raskt som mulig. Vi ønsker å hjelpe deg slik at du får en god opplevelse på turen!!


Lukk
1000,- igjen til fri frakt!
0 av 1000