menu Meny

Hvordan kontakte Supersport.no

Ta gjerne kontakt med oss - vi har et solid team på kundeservice som sitter klar til å hjelpe deg. Du finner oss her:
Vi er selvfølgelig på de fleste sosiale medier. Følg oss da del. Du får da de beste tipsene og kampanjene først

Åpningstider

Kundeservice er betjent man - fre kl 09.00 - 16.00. Når du sender en epost til support@supersport.no lages det umiddelbart et autosvar med ditt saksnummer og nyttig informasjon. Dersom du savner svar fra oss kan det lønne seg å sjekke søppelposten (spam) for å se om ditt mailprogram har merket vår e-post som uønsket. Vi opplever at noen aktører (Hotmail-adresser spesielt) merker mail fra oss som spam og dermed får du ikke ditt svar som normalt.

Mail besvares fortløpende og normalt svært raskt. Dersom du ikke får svar på din e-post innen en arbeidsdag og ønsker å ringe oss, vennligst ha ditt saksnummer klart.

Hentepunkt i Sandefjord

Vårt hentepunkt i Sandefjord er betjent man - fre kl 09.00 - 17.00. Det er naturligvis mulig å hente, bytte, angre og returnere varer i vårt hentepunkt. Hentepunktet ligger i tilknytning til vårt lager. Har du registrert et mobilnummer på profilen din vil du få en SMS når ordren er pakket og klar til henting. 

Det vil normalt ta ca en til to timer fra du bestiller til vi har rukket å plukke og pakke ordren din - vent på SMS eller e-post med leveringsinformasjon.

Adressen er Klinestadmoen 1, 3241 Sandefjord

Montering av ski og binding

For at vi skal montere dine ski med binding er det viktig at varene bestilles i samme ordre. På hver enkelt ski kan du velge om du ønsker de montert og du vil også få spørsmål om skostørrelse og vekt. Du kan også ta kontakt med support@supersport.no om du har noen spesielle preferanser og ønsker til monteringen. Merk at leveringstiden for montering er 1 - 3 ekstra i forhold til normalt.

Retur

For kostnadsfri retur, bruk vår returordning ved å lage din egen returlapp og merk den med varens ordrenummer for raskere behandling hos oss.

OBS! Vi refunderer ikke frakt for noe som sendes oss utenom vår returordning

Våre adresser

Postadresse:
Fjellsport AS (Supersport.no)
Postboks 253
3201 Sandefjord

Lager og hentepunkt:
Fjellsport AS (Supersport.no)
Klinestadmoen 1
3241 Sandefjord

Vårt organisasjonsnummer er: NO 989710338MVA

Lukk
1000,- igjen til fri frakt!
0 av 1000