menu Meny

Har du tenkt å kjøpe deg en triatlon-våtdrakt, men er litt i tvil om hvilken modell du skal gå for? Fortvil ikke. Mange før deg har lurt på det samme, og derfor har vi forsøkt å gjøre valget så enkelt som mulig for deg. I menyen på venstre side ser du tre valgalternativer: Nybegynner, Viderekommen og Elite. Innenfor hver av disse kategoriene ligger det våtdrakter som svarer til nivået på en fornuftig måte. Husk: Vær ærlig med deg selv når du velger drakt ift. nivå! Dyrt er ikke nødvendigvis raskest hvis ikke teknikken sitter.

Nybegynner

Du er som ordet antyder, ny i sporten, og trenger først og fremst en drakt å komme i gang med. Som nybegynner er ofte behovet for oppdrift høyt for å få en så god linjeholdning som mulig. Draktene i denne kategorien gir god oppdrift, og har tilstrekkelig bevegelighet for en nybegynners teknikk. Draktene er litt mer solide enn draktene for viderekommende og elite, og er relativt prisgunstige. Se draktene her.

Viderekommen

Du har tatt svømmeteknikken et steg videre, og trenger nå en mer bevegelig drakt. Oppdriften i disse draktene er fortsatt relativt høy, men de er vesentlig mykere i skulderpartiet enn nybegynnerdraktene. Svømmer du mellom 1:15 og 1:45 på en Ironman-svømming er dette rett nivå. Se draktene her.

Elite

Du har en meget god teknikk, og du har ikke noe behov for hjelp med linjeholdningen. Draktene i dette segmentet er ekstremt elastiske, tynne og komfortable. Målet med disse draktene er rett og slett å gi minst mulig forstyrrelse av teknikken og best mulig vannfølelse. Svømmer du komfortabelt under 1:10 på 3800 meter svømming er dette en drakt å vurdere. Se draktene her.

Lukk
1000,- igjen til fri frakt!
0 av 1000