menu Meny

Hentepunkt i Sandefjord

Du er alltid velkommen til å besøke vårt hentepunkt i Sandefjord for å få kjøpshjelp av oss. Vi deler lager og hentepunkt med Fjellsport.no. Du kan dessuten bestille direkte i butikken og betale med kort (Bankaxept, Mastercard eller Visa) direkte, men da vårt lager er helautomatisert så må du beregne noe ventetid før din ordre er klar. Vi anbefaler derfor på det sterkeste at du bestiller på forhånd og venter på hentemelding som du mottar som SMS.

Ettersom vår forretningsidé bygger på salg av produkter via nettet, er det normalt ikke utstilt varer her.

Bestilling og henting

Kryss av for leveringsmåte "Hente selv hos Supersport.no" ved bestilling. Husk også å fylle ut mobilnummeret ditt når du legger bestillingen, så mottar du en SMS når varene er klare til henting

Betaling

Det er mulig å betale med vanlig bankkort samt Visa og Mastercard i butikken, men husk også å krysse av for dette ved bestilling. Det er kun mulig å betale med faktura ved godkjent kredittsøknad i forkant.

NB! Vi oppbevarer eller tar ikke i mot kontanter av sikkerhetshensyn!

Åpningstider

Mandag - fredag 09.00 - 17.00. Stengt helger og helligdager. I påsken og romjul gjelder andre åpningstider. Endringer i åpningstider vil bli kommunisert tydelig i nettbutikken, sosiale medier, telefonsvarer mm.

Besøksadresse

Fjellsport.no, Klinestadmoen 1, 3241 Sandefjord (kart)

Lukk
1000,- igjen til fri frakt!
0 av 1000